Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen:


Intersport Bols Teamsport is gespecialiseerd op het gebied van Teamwear en alles wat hierbij komt kijken. Met winkels in Drachten, Emmen, Hoogeveen, Doetinchem, Borculo en Raalte bestrijken wij een groot gebied. Wij werken met een breed merken pakket (o.a. Nike, Adidas, Hummel, Craft, Jako en Erima) en kunnen onze klanten daarin optimaal adviseren. Naast sportverenigingen werken wij ook samen met overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven die wij ook kunnen voorzien van bedrijfskleding. Uiteraard staan wij ook voor losse opdrachten voor u klaar.

Wat maakt ons anders dan andere aanbieders?


Sinds 1 maart 2019 hebben naast onze winkels een aparte Teamsportafdeling en hier zijn 2 personen fulltime voor aangesteld.
Hierdoor zijn wij (bijna) 24/7 bereikbaar om zo de juiste service en kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij beheren een eigen drukkerij en hebben de middelen om opdrachten zowel in de lokale winkels als op locatie af te leveren.
Naast een scherp voorstel en een gratis online webshop voor de leden van de vereniging bieden wij een VIP spaarprogramma aan in onze winkels.
Door de kracht van het gemak online in combinatie met de fysieke winkels zijn wij voor veel partijen een meerwaarde.


Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem gerust contact met ons op via teamsport@intersportbols.nl of telefonisch via 06-15047109/

In onderstaand overzicht kun je jouw sportvereniging kiezen en vervolgens je eigen clubkleding bestellen.

Klik op het logo van jouw club om naar de shop te gaan

AV Salland


De Graspiepers Hera'11


HHCHV HaarleHV Kwiek HV Lettele HZVVKV Oerterp KV ThriantaLHC MHCE Rohda Raalte SC Wesepe Handbal SC Wesepe Voetbal SMHC SV Broekland SV Haarle SC LemeleSV Mariënheem SV Nieuw Heeten Handbal SV Nieuw Heeten Voetbal SV Raalte SVBV


Vocluma VV De Weide VV HollandscheveldVV Holten VV Oerterp VV Vorden Wijhe'92 Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.