Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

Betalingsopties

Betaling kan bij ons middels een uitgebreid aantal betaalmethodes. Bij Jan Bols maak je nooit kosten voor het afronden van een betaling. Wij ondersteunen onder andere de volgende betaalopties.

iDeal

iDeal is in Nederland het meest gebruikte online betaalmiddel en staat bekend om de veiligheid, snelheid en gemak. Nagenoeg iedere bank is bij iDeal aangesloten. Wij accepteren iDeal betalingen van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, SNS Bank, KNAB en Bunq.

MasterCard & Visa

Bij Intersport Bols kun je betalen met je Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kun je er vanuit gaan dat je betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar je CVC code. Deze 3-cijferige code vind je op de achterkant van je creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers.

Retourbetalingen

Indien je een bestelling retour hebt gestuurd ontvang je hiervan een bevestiging. Binnen 10 werkdagen zullen wij dan het verschuldigde aankoopbedrag naar het opgegeven rekeningnummer terugstorten.
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.